Menu

O meni

Pun intended

Čime se bavi osoba koja nema glazbeni ni glumački talent, a razumije trendove i komunikaciju u popularnoj kulturi te aktivno sudjeluje u stvaranju showbusiness scene? 

Odnosima s javnošću.

Od listanja časopisa do PR managerice za poznate brandove

Od kad znam za sebe listala sam glossy časopise, gledala izvještaje s crvenih tepiha, odlazila na koncerte svjetski poznatih glazbenika i potiho slušala glas koji je govorio: Želim ljudima omogućiti osjećaj da je sve moguće!

Upisavši kulturologiju i diplomiravši novinarstvo otvorila sam vidike prema karijeri iz snova. Vrijeme studiranja proteklo je u organizaciji konferencija te pišući za portale čije su teme bile usko vezane uz kulturu i društvena zbivanja. S vremenom sam pokrenula i vlastiti blog “Razlivena tinta”.

Ubrzano učenje i iskustvo koje nisam ni sanjala

U posljednjih pet godina radila sam kao novinarka za lifestyle portale, održavala radionice o osobnom brendiranju, surađivala s poznatim medijskim kućama i regionalnim konferencijama te sudjelovala u kreiranju projekata za globalno uspješne brendove.

Posljednje tri godine za Jolie.hr pišem tjednu kolumnu o fenomenima popularne kulture kojom taj koncept želim približiti široj javnosti. Kao što se iz navedenog da zaključiti, moglo bi se reći da su mediji moj život. I stvarno uživam u njemu!

Popularna kultura je koncept koji nosi stigmu „samo zabava“, dok je u stvarnosti – način života! Razlika između popularne kulture i biznisa danas je u online svijetu sve manja što je savršena prilika za rast poslovanja i podizanje svjesti o brendu za one odvažne.

PR i mediji –
Strast, ljubav i posao

Moja strast je prenošenje znanja i educiranje o benefitima popularne kulture. To radim kreiranjem komunikacijskih strategija i strukturiranje procesa osobnog brendinga te online sadržaja za sebe i klijente. 

Želiš li postati osoba koja će svojim jedinstvenim talentom, komunikacijom i sadržajem napraviti razliku u zajednici i industriji u kojoj želiš raditi – stay tuned, imam nešto za tebe.

Pretplatom na tjedni newsletter uvijek ćeš biti u toku s najnovijim insightima iz industrije, komunikacijskim trendovima te zanimljivim tips and tricksima kako kreirati ili poboljšati vlastiti brend. Ovdje sažimam sve novosti na koje kroz posao na tjednoj bazi nailazim kako ti ne bi morala/o – sve što trebaš je unijeti ime i e-mail adresu.

Želiš kreirati personaliziranu komunikacijsku strategiju? Imaš potrebu za medijskim oglašavanjem? Potrebne su ti konzultacije oko sadržaja koji objavljuješ na svojim društvenim mrežama? Ili se pak želiš posavjetovati koji sadržaj je privlačan medijima i široj publici – javi se.

Veselim se tvojoj poruci i novim izazovima!

Poznata uzrečica kaže da – Nema businessa do showbusinessa!

Otkrit ću ti tajnu – istinita je. 

x

Pomoću kolačića učim kako koristiš moju stranicu i trudim se učiniti tvoje iskustvo što boljim. Ako ih prihvatiš, smatram da se slažeš s tim.

Volim kolačiće